SOLID IN DA HOOD

foto/copyright: Martijn van de Griendt

Voor alle thuisblijvers heeft team Solid een mooie traktatie: Solid in da hood!

Op vaste dagen reist team Solid deze zomervakantie door Amsterdam Noord,stopt op verschillende plekken en laat je kennis maken met de hiphopcultuur: hiphop/funk dans, break, en rap. Dit is je kans om teexperimenteren en achter je verborgen talenten te komen.Hip is the mind, Hop is the movement!

Deze week waren we te gast op de Muziekschool Amsterdam Noord, op zaterdag staan we op de NDSM Werf. LET OP: bij regen of slecht weer kunnen onze activiteiten geannuleerd worden. Houd onze socials daarom in de gaten. We maken graag kennis met jou op een van onze locaties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *