SOLID GROUND DANCE WEEK

Doe elke middag tijdens de voorjaarsvakantie mee met het gratis event Solid Ground Dance Week! Van maandag t/m vrijdag vanaf 21 februari t/m 25 februari 2022. Tijdens de dansweek gaan we scouten naar nieuw hardwerkend talent voor onze zaterdag programma’s Solid Theater en Boink. Meld je aan en grijp deze kans!

 

 

Dancehall  met Gloria
Gimme Riddim! Dancehall maakt deel uit van de Jamaicaanse cultuur en weerspiegelt het dagelijkse leven door middel van dans en muziek. Gloria geeft verschillende choreografieën, waarin vibe, muzikaliteit, ritme, rauwe energie en sensualiteit centraal staan.

 

Funk met Daniel
Let’s go to Funkytown! Lockin’ is een dynamische dansstijl, gedanst op funkmuziek. Het is vrolijk en groovy. Daniel zorgt ervoor dat je niet alleen met een nieuwe danstechniek naar huis gaat, maar ook met een lach op je gezicht.

 

Hip Hop Choreo met Sophia
Hip is the mind, hop is the movement! Bij ons leer je de basis van hiphop zodat jij jezelf optimaal kunt uiten in dans. Wij halen jouw talenten naar boven en laten je versteld staan van je krachten. Je leert toffe hiphop choreo’s die van jou een TikTok ster maken!

 

 

Hip Hop Theater met Henry

Bij Solid verdient talent een podium en leren jongeren de fijne kneepjes van het danstheater vak. Want met dans kan je zoveel meer dan alleen een leuke choreografie maken. In deze les leer je met jouw bewegingen verhalen te vertellen, en kan jij met jouw overtuiging mensen raken en inspireren.

 

Wil je jouw skills upgraden?

 

Tijdens de dansweek gaan we scouten naar nieuw hardwerkend talent voor onze zaterdag programma’s Solid Theater en Boink. Meld je aan en grijp deze kans!