Voorjaar in de tuin – ochtend programma

Doe elke ochtend tijdens de Voorjaarsvakantie mee met het gratis event ‘Voorjaar in de Tuin’! We verzamelen in de tuin van de Tolhuistuin en beginnen met een gezamenlijke activiteit, de warming up. Daarna kun je kiezen uit verschillende soorten activiteiten: Hiphop en Breakdance bij Solid Ground Movement, muziek van de Muziekschool of creatieve activiteiten van Wijsneus.

Elke dag staat er weer wat anders op het programma: lekker hip hop dansen of djembé spelen en van kussenhoesjes tot bloempotjes versieren tot een eigen droomhuis of luchtkasteel bouwen of meedoen aan een lentecircusact of toch liever een lenteschilderij maken ? Niks is te gek. Kom naar ‘Voorjaar in de Tuin’ in de Tolhuistuin voor een superleuke start van de dag en meld je hier aan voor de dinsdag!

Deze activiteiten worden i.s.m. Muziekschool Amsterdam Noord en Solid Ground Movement georganiseerd.

INSCHRIJVEN VIA STERRENMAKERS

Data: van 21-02-2022 tot en met 25-02-2022
Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur
Leeftijd: 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar
Activiteit voor: Jongens, Meisjes
Binnen of buiten: Binnen

Locatie: Tuinhuis in de tuin van de Tolhuistuin

Adres: Tolhuisweg 3, Amsterdam

Activiteiten Stichting Wijsneus